SECCOM Security d.o.o. je kompanija koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada na polju tehničke zaštite i komunikacija kompanije IMPERIUM d.o.o. Tuzla. Vodeći se stalnim zahtjevima naših cijenjenih klijenata, a prateći zakonsku regulativu iz oblasti tehničke zaštite lica i imovine FBiH, osnovana je Agencija za tehničku zaštitu lica i imovine SECCOM Security d.o.o., kao član Imperium grupe.

Poslovna stabilnost, profesionalna odgovornost i visoka stručnost naših uposlenika su kategorije na koje smo iznimno ponosni i po kojima smo postali prepoznatljivi od strane naših dugogodišnjih klijenata. SECCOM Security d.o.o. vam nudi kompletna rješenja, od izrade projekata, instalacije i ugradnje opreme do puštanja u rad kompletnih sistema iz oblasti:

Pored kompletnih rješenja iz oblasti tehničke zaštite, SECCOM Security doo svojim klijentima nudi i

  • Usluge GPS satelitskog praćenja lica i imovine
  • Usluge monitoring centra 24/7

Kroz partnerske odnose sa vodećim svjetskim proizvođačima (Dahua, Hikvision, DSC, Paradox, Bentel, Garrett Metal detectors, Panasonic, Cisco) iz oblasti sigurnosnih tehnologija i komunikacija implementiramo kompletna sigurnosna rješenja u skladu sa specifičnim potrebama klijenata. Renomirani dobavljači, kvalitetni proizvodi, tehnička podrška 24/7, brza i učinkovita servisna služba, te educirani i certificirani uposlenici od strane FMUP-a, temelj su našeg dosadašnjeg, ali i budućeg razvoja.

Uz Vaše prisustvo na internetu, javlja se i potreba za kvalitetom i pouzdanošću usluga koje Vam pružamo, kao i potreba za sigurnošću Vaših podataka.

Proces sticanja ISO certifikacije obuhvata kompletan proces poslovanja, uključujući ljudske resurse, odnose s klijentima, fizičku infrastrukturu, online i offline sigurnost podataka, kao i pravnu usklađenost poslovanja.

Seccom security posjeduje ISO 27001:2013 certifikat za sistem upravljanja sigurnošću informacija.

Zadovoljan klijent za nas predstavlja najveći izazov i dobit, te neprestano težimo da kroz unapređenja našeg poslovanja i usvajanjem novih tehnologija ponudimo optimalna rješenja iz oblasti tehničke zaštite i komunikacija.

Naš cilj je zadovoljan i siguran klijent!